Sütizz, és bízva bízzál!

Megosztás

Hosszú távú kulturális együttműködést kötött a nemzetivé minősített Katona József Színház és a Félegyházi Pékség. Az együttműködés első megvalósulása pedig a magyar kultúra napján színre kerülő, Az ember tragédiája „junior” című darab, Cseke Péter rendezésében.
                           

Madách Imre művét január 22-én állítja színpadra a Katona József Színház a Kelemen László Kamaraszínházban. A színre kerülő művet mindenki ismerheti, valamint Ádám és Éva paradicsomi történetét is. Ezt a történelmi pillanatot hívta életre és építette be alapötletként a produkció kreatívja, és formálta a fiatalok számára egyfajta vizuális ikonná, az „almakocka” megoldással, amelyet a Félegyházi Pékség házi almás pitéjével sikerült párhuzamba állítani, illetve ehhez egy nyereményjátékot kötni.

A Játék helyszíne:
-  6000 Kecskemét, Csányi utca 1. Piknikség 47. sz. mintabolt
-  6000 Kecskemét, Petőfi Sándor utca 7. Piknikség 40. sz. mintabolt

A Játék menete, feltételei:
A sorsolásban azok a Játékosok vehetnek részt, akik a Játék időtartamán belül bedobják a kecskeméti Piknikségekben található gyűjtőládába a Félegyházi Pékség Mintaboltjaiban és Piknikségeiben a promóciós időszakban vásárolt almás pite vásárlását igazoló pénztárgép nyugtát (blokkot), amelynek hátuljára olvashatóan, lehetőség szerint nyomtatott betűkkel ráírták a személyes adataikat (név, posta cím, telefonszám).

A nyereményjáték nyereményei:
A Játékban résztvevő Játékosok közül kisorsolásra kerül 20 szerencsés Játékos, akik a Kecskeméti Katona József Színházban kulisszajáráson vehetnek részt Az Ember tragédiája „junior” szereplőivel, valamint a színházban további érdekes meglepetések várják a nyerteseket.
Nyeremény időpontja: a kisorsolt Nyerteseknek kiküldött tájékoztatóban lesz megadva (várhatóan 2020. augusztus hónapban). 
A Nyeremény nem átruházható, készpénzre nem váltható.

A sorsolás időpontja: 2020. augusztus 31. 10:00

A pontos nyereményszabályzat és adatkezelési tájékoztató mellékletként alább elérhető.