Újra velünk az Erdélyi padlizsánkrémes szendvics!

Megosztás
Újabb szezonális finomságunk tért vissza üzleteink polcaira, amely nem más, mint a
ERDÉLYI PADLIZSÁNKRÉMES SZENDVICS!
 
Tavaly nagyon sokan szerettétek, és idén még különlegesebb formában kínáljuk Nektek! Most egyenesen Erdélyből hoztuk el az ott füstölt padlizsánokat, és ezekkel készítettük el az általunk kikísérletezett receptünket, amivel kornspitz kiflinket töltöttük meg. Vegán vásárlóink is nyugodt szívvel fogyaszthatják, hiszen semmilyen állati eredetű összetevőt nem tartalmaz.
Az idei megjelenésekor egy kis ajándékkal is kedveskedünk Nektek! A Coca-Colával karöltve indítjuk el akciónkat. Ha szendvicsed mellé vásárolsz egy 0,33 l-es Cappy üdítőt, most ajándékba kapsz egy Cappy vászontáskát!*

Megkértük néhány kedves erdélyi ismerősünket, hogy legyenek tesztelők. Gondolataik önmagukért és szendvicsünkért beszélnek.

 • Füstös, hagymás, padlizsános… Magyarországra hoztátok Erdélyt! Igazán nosztalgikus élményben volt részem! Isteni finom!
  Attila
   
 • Néhanapján elkap a honvágy, de pár percre ettől a szendvicstől meg tudok róla feledkezni. Köszönöm az élményt a Félegyházi Pékségnek!
  Melinda
   
 • Erdélyi nyaralásom során megkóstoltuk a helyi „vinyetét”, vagyis a füstölt padlizsánból készült krémet is. Mintha csak újra éltem volna azokat a napokat!
  Bence
   
 • Már tavaly is nagyon szerettem a Félegyházi Pékség padlizsánkrémes szendvicsét, de idén még jobb! Erdélyiként bátran mondhatom, hogy mintha csak hazait ettem volna!
  Mária

Nehogy kihagyd, hiszen ez a termékünk nem állandó. Ne maradj le Te sem!

*Az akció a készlet erejéig vagy visszavonásig érvényes. Egy vásárlás alkalmával egy vászonzsákra jogosult a vásárló. Az akció nem minden Félegyházi Pékség mintaboltban elérhető. A részletekről érdeklődj mintaboltjainkban.