Barista

Álláslehetőség városa: 
Munkakör: 
Keressük BARISTA munkatársunkat BÉKÉSCSABÁN! smiley
A Félegyházi Pékség egy 100%-ban magyar, családi tulajdonú sütőipari vállalkozás. Folyamatosan fejlődünk és növekszünk, most épp Békéscsabán nyitottuk meg második üzletünk, így céges kis családunkat is bővíteni szeretnénk!

Mi is lenne a dolgod?
Nem meglepő módon, baristaként kávéink elkészítése lenne a fő feladatod. Nagyon szeretjük mi is ezt a koffeinbombát, így nem is kérdés, hogy a minőség kiemelten fontos számunkra! Emellett a kávé és a kávézó minőségének megtartása és eladóink oktatása is részét képezné munkádnak.

Milyen embert keresünk?
Kedves-mosolygós csapatjátékost, aki önállóan precízen és pontosan tud dolgozni. Mindenképp fontos, hogy a kávé iránti szereteted legalább akkora legyen mint a miénk, és nyiss az újdonságok felé, hiszen ezen a területen is fejlődni szeretnénk!

Mik a szakmai elvárásaink?
Olyan embert keresünk, akinek már van releváns tapasztalata vagy barista képesítéssel rendelkezik. Itt tényleg nem egy eszpresszó lefőzését tartalmazza a munkakör, hanem igazi kávéművészeknek való feladatokat tartogat!

Mit kínálunk mi ezért cserébe?
Egy olyan csapat tagja lehetsz, akik mernek lépni a kávéújdonságok felé, és baristáinknak folyamatos támogatást nyújtunk a képzésekhez! Munkádat kiemelt fizetéssel és béren felüli juttatásokkal háláljuk meg, vidékieknek utazási költség hozzájárulással. A bejelentett jogviszonyon túl stabil hátteret és hosszútávú munkalehetőséget kínálunk számodra.

Ha felkeltette a hirdetésünk az érdeklődésed, akkor kattints a „Jelentkezem” gombra, vagy küldd el a munkaugy@felegyhazipekseg.hu email címre fényképes önéletrajzod. 

Az önéletrajz beküldésével Ön hozzájárul adatainak kezeléséhez a Félegyházi Pékség Kft. szervezeti egységein belül. Adatkezelési tájékoztatónk megtalálható a www.felegyhazipekseg.com/adatkezelesi-tajekoztato oldalon.