Logisztika

Ön is találkozott már „félegyházis” autóval az utakon?
 
A napi friss árut 86 db Ford Transittal, a fagyasztott termékek szállítását pedig 9 db IVECO típusú, saját tulajdonú tehergépkocsival végezzük. Állapotuk, felszereltségük kiváló, a rendszeres és szakszerű karbantartásoknak köszönhetően, átlagos életkoruk 2 év. Termékeinkkel hozzávetőlegesen 200 km-es körzetben, 7 megyében vagyunk jelen a piacon, úgy, mint Bács-Kiskun, Békés, Csongrád, Pest, Jász-Nagykun-Szolnok, Fejér és Tolna megyében, és Budapesten is. Közel 400 partnerünket látjuk el naponta termékeinkkel. Saját mintaboltjainkba naponta kétszer szállítunk, ezzel is biztosítva a folyamatos frissességet. Napi szinten több mint 18.000 km-et tesznek meg autóink. 
2014 tavasza óta helyben sütött termékeinket is forgalmazzuk üzleteinkben. A fagyasztott termékek szállítására speciálisan erre a célra kialakított teherautókkal végezzük.

Autóink kivétel nélkül magukon viselik cégünk arculatát, gépjármű vezetőink is messziről felismerhetően, egyenruhában juttatják el Önöknek termékeinket nap, mint nap.